2 Novemberkurs i Akustisk gitar!gitarkurs-150x150

Nybegynnerkurs og viderekommende i akustisk gitar!

Mandag 2 November kl 1730-1850 (nybegynner)

Mandag 2 November kl 1900-2020 (viderekommende)

pris kr 1700,- (5 ganger )inkl. kompendium og øvings CD
Inhold nybegynner:

-De viktigste akkordene ( G C A D E og noen mollakkorder). Litt om bruken av tabulatur som er en enkel måte å lese musikk på. Ulike måter å stemme gitaren på (stemmegaffel, tuner med mikrofon, tuner til å feste direkte på gitar) Forskjellige spillemåter som f.eks enkelt fingerspill og ulike høyrehåndsteknikker (det er den hånden du bruker å slå ned strengene på). I tillegg til dette lærer dere kjente enkle sanger og selvfølgelig noen julesanger!

Etter dette kurset skal du kunne spille enkle sanger. Vi bruker en coachende undervisningsmetode der vi jobber mye med motivasjon og mestringsfølelsen. Les mer om NLP coaching her. Motivasjon er en viktig faktor for å lykkes! Det viktigste er at du melder deg på fordi du har lyst til det! For å få fullt utbytte av gitarkurset, er det en forutsetning at du øver litt hver dag i minst 10 minutter. Kurset passer for deg som har litt rytme i kroppen og ønsker å lære å spille gitar.

Innhold viderekommende:

På dette kurset lærer du mer avansert fingerspill og flere akkorder. I tillegg til det lærer du mer avanserte rytmefigurer og ulike stilarter (blues, reggae )

Kurssted: Studio 7b sine lokaler i Fagerdalen 6 på Lønborg. (like ved XL bygg)

Lærer på kurset er Bengt Bakke. Han har jobbet en årrekke på bl.a Folkeuniversitetet og kulturskoler rundt omkring i fylket.

 For at alle elevene skal få maks utbytte av kurset tar vi inn Maks 5 elever på hvert kurs

påmelding gitarkurs