cd kopiering

Vi har vår egen lille fabrikk for cd kopiering. Vi er en fullservice mediabedrift som inneholder lydstudio og dupliseringsavdeling. Dette betyr at kunden forholder seg kun til oss under hele produksjonen
Siden 1995 har vi drevet med cd kopiering! Den gang hadde vi store bokser som brente 4X hastigheten! Det tok tid for både oss og kunden! I dag framstår vår maskinpark av det beste i brenning og trykking av label direkte på platen. Vi har kapasitet til å brenne 3000 CD-plater i døgnet!* Vi påtar oss oppdrag fra de helt enkle til totalt ferdig CD. Selv om artister og band bruker internett som sin viktstigste dirtibutør for sin musikk, er det også viktig med en CD som bruker på konserter og som give away`s. Vi trodde for 5 år siden at cd kopiering ville forsvinne men det ser ikke slik ut. Alle radiostasjoner innkludert NRK vil ha en fysisk CD der de kan lese om artisten før de evt legger den inn i sine spillelister.

 

Utarbeidelse av layout til CD blir gjort av ulike sammarbeidpartnere. Vi produserer også plater med silketrykk. Leveringstiden på dette er ca 1–2 uker.
* kun brenning.

Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud